Maagdenpalm 8
3621 RM  Breukelen
06-31789322

AUTORIJSCHOOL 

40 jaar een begrip en nr. 1 in de regio                                     

klantervaringen

wat leerlingen van IDEE vinden:

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

115 Comments

Reply Chiel de Hoop
4:52 AM on July 10, 2018 
Hele goede en leuke lessen gehad van Jerry leuk en leerzaam staat altijd open voor een babbeltje! Door deze lessen ben ik in 1 keer GESLAAGD! Heel erg bedankt Jerry!
Reply Sam Lakmaker
7:57 AM on July 9, 2018 

Door de super lessen van Jerry ben ik in één keer geslaagd! Één maand intensieve lessen gehad en rijbewijs in de pocket. Heel erg bedankt Jerry!

Reply Reina Zijlstra
5:21 PM on March 20, 2018 

Ik raad autorijschool Idee echt ten zeerste aan. Ik heb eerst via een andere rijschool gelest en dat heeft me helaas niet ver gebracht. Na een paar keer zakken (want veel te vroeg op examen gestuurd) is het best moeilijk om door te zetten en niet aan je zelf te gaan twijfelen, maar als je dan een instructeur als Jerry treft, dan voel je al snel: dit ga ik gewoon kunnen straks, hij gaat mij dit gewoon leren zoals het hoort. Jerry legt rustig en duidelijk uit, verliest nooit zijn geduld en heeft echt honderd procent aandacht voor jou (waar anderen nog wel eens vooral met hun telefoon bezig waren), en ziet dus ook wat je nodig hebt, waar je bijsturing nodig hebt, wat er nog even een paar keer herhaald moet worden (waar anderen je hele stukken rechtdoor laten rijden zonder je iets te leren). Het was echt een verademing, ik heb weer plezier in het rijden gekregen en nu ben ik gewoon meteen geslaagd, en weet ik ook dat we alles behandeld hebben en dat ik ook echt klaar ben om zelfstandig te gaan rijden. Met zelfvertrouwen de weg op, dat is toch wat je wil? Dan moet je dus bij Rijschool Idee zijn! Ont-zet-tend bedankt, Jerry!

Reply Iris Bouman
6:29 AM on March 20, 2018 
Super lessen gehad van Jerry en in 1x geslaagd! Bedankt voor je geduld en ook al had ik best wat lessen nodig ik vind autorijden nu eindelijk niet meer eng. Het beste voor de toekomst gewenst en nogmaals bedankt! Iris
Reply Lieke
6:51 AM on February 23, 2018 
Leuke en leerzame lessen gehad van Marco. In het begin was ik wat angstig en onzeker over het rijden, maar daarmee heeft hij mij goed geholpen. Uiteindelijk in 1x geslaagd! Aanrader om bij IDEE te gaan lessen.
Reply Arianne
12:44 AM on February 8, 2018 

Hele goede lessen gehad van Marco. Ik was nogal zenuwachtig in het begin maar Marco bleef altijd rustig en geduldig waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Hij heeft goed door welke manier van lesgeven het best bij je past en waar je op moet focusen. Hierdoor heb ik veel geleerd en ben ik in 1x geslaagd. Heel erg bedankt!

Reply Bart Schriever
3:42 AM on February 7, 2018 
Top en leuke lessen van Jerry gehad, daardoor lekker in 1x geslaagd! Goede voorbereidingen gehad, waardoor ik helemaal was klaargestoomd voor het examen. Niks op aan te merken. Zeker een aanrader!!
Reply Melle Dikker Hupkes
4:15 AM on February 5, 2018 
Dankzij de top lessen van Jerry in 1x geslaagd! Veel geleerd en was goed voorbereid op het afrijden
Reply Hielke peters
4:37 AM on January 30, 2018 
Wat een top lessen! Ik heb heel veel geleerd van jerry. Super rijschool!
Reply Li-sanne Threels
10:52 AM on January 27, 2018 
Hele gezellige en goede lessen gehad van Marco. Ik kon vaak zelfs 2x per week lessen, en heb hierdoor snel, en in 1x mijn rijbewijs gehaald! Echt een super rijschool.
Reply Amber
10:08 AM on January 27, 2018 

Amber says...

Danzij de leuke en leerzame lessen* van Jerry in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Super rijschool en een echte aanrader!

Reply Amber
10:06 AM on January 27, 2018 

Danzij de leuke en leerzame van Jerry in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Super rijschool en een echte aanrader!

Reply Noraly
3:22 AM on December 21, 2017 

Hele gezellige en goede lessen gehad en daardoor in 1x geslaagd! Helemaal top!


Reply Jip Sterk
5:02 AM on December 9, 2017 
Wat een top lessen! Ongelofelijk veel geleerd, en ook nog is in 1x geslaagd. IDEE is een absolute aanrader. Dankjullie wel!
Reply Lisa Scheerhoorn
5:45 AM on December 5, 2017 
Super leuke en leerzame lessen gehad met ook genoeg ruimte voor wat gezelligheid! In één keer geslaagd voor mijn examen, met tips die ook zeker handig zijn voor na het behalen van je rijbewijs. Ik heb enorm genoten van de lessen, IDEE is zeker een aanrader! Dankje wel Jerry!
Reply Nina van Nimwegen
5:46 PM on November 15, 2017 
In één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Super fijne en goede rijschool. Ruimte voor gezelligheid tijdens de lessen. En uiteraard onwijs veel geleerd. Zeker weten een aanrader! Jerry is een topper, bedankt.
Reply Lisa
3:56 PM on November 8, 2017 

In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Veel gehad aan alle tips tijdens de rijlessen, ook tips die ik na het slagen goed kan gebruiken. Er word met zorg en geduld les gegeven. Erg flexibel qua lestijden. Zeker een aanrader! Bedankt Jerry, voor alle gezellige en leerzame lessen!

Reply Jasper
5:56 AM on November 3, 2017 
Wat een enorm leuke lessen. Altijd gezellig gehad met Jerry en toch nog heel veel van hem geleerd. Hij heeft heel snel door waar je bent en wat je nog kan verbeteren. Met recht de beste in de omstreek en dan ook nog hartstikke gezellig. Heel erg bedankt Jerry! Zeker een aanrader voor iedereen die nog een rijschool zoekt!
Reply Jantijn
5:10 AM on October 23, 2017 
Dankzij Jerry mijn rijbewijs gehaald! Super goede begeleiding gehad en tevens ook erg leuke lessen! Erg in tijdnood gezeten ivm theorie die verliep, Jerry speelde hier perfect op in door het examen goed in te plannen. Nogmaals bedankt Jerry!
Reply Christine de Boer
5:21 PM on October 12, 2017 
Net zoals mijn zus in 1 x mijn rijbewijs gehaald dankzij de lessen van Jerry! Jerry heeft ondanks mijn onzekerheid, mij het vertrouwen gegeven dat ik het kan. Altijd rustig gebleven en op de juiste momenten mij de ondersteuning gegeven die ik nodig had. Thanks Jer!!
Reply Tara vd Vlist
11:06 AM on October 12, 2017 
Super fijne rijlessen gehad van Jerry. Ik kan zelfverzekerd de auto instappen. Echt een goede rijschool!
Reply Killian Kouwer
12:43 AM on October 12, 2017 
Met 32 uur rijles in een keer geslaagd! Super blij! Jerry bedankt voor de leuke tijd en natuurlijk voor de goede lessen. De Nederlandse muziek zal ik missen😉
Reply Iris
4:52 AM on October 6, 2017 
Hartstikke leerzame rijlessen en goede tips gekregen van Jerry! En in een keer geslaagd!!
Reply Jesse
5:17 PM on September 25, 2017 
22september in een 1× geslaagd En dat door de leerzamen lessen en gezellige lessen . Zeker een aanrader. Bedankt Jerry
Reply Lara
10:24 AM on September 20, 2017 
Yeahhh ZO ZO ZO blij!! Vandaag in 1x geslaagd! Dankjewel voor alles en ga je gekkigheid en je gezelligheid wel missen. En natuurlijk je goede instructies!!